Tanya Karoli Christensen om Line 
T.K.C
er Professor at University of Copenhagen, Department of Nordic Studies and Linguistic

Line P er et sprogmenneske af den fineste slags. Hun er særdeles observant i forhold til nybrud i dansk sprog og har overblikket til at identificere både de store tendenser og de små skævheder. Hendes analyser er indsigtsfulde og tankevækkende, og så er hun i stand til at formidle dem, så alle forstår pointen. Line indtager en unik position i Danmark som brobygger mellem sprogforskning og erhvervsliv.

Linda Ankerstjerne om Line 
L.A. er afdelingschef i P+ (dvs. DIP og JØP)

"Siden 2014 har Line Pedersen været tilknyttet Juristernes og Økonomernes Pensionskasse og Ingeniørernes Pensionskasse 2 dage om ugen som kommunikationskonsulent for at højne medlemskommunikationen, medlemstilfredsheden og pensionskassernes eksterne synlighed. 

Arbejdet har været bredt anlagt,men med hovedfokus på skriftlig og mundtlig medlemskommunikation, tilfredshedsundersøgelser, udvikling af servicekoncepter, definition af serviceløfte, udarbejdelse af e-mailguide, undervisning i modtagerbevidsthed på skrift og i tale, salgs- og messematerialer, coaching på telefonsamtaler, individuel komunikationsrådgivning af rådgiverne m.v. 

Det har været og er fortsat en fornøjelse at arbejde med Line. Hendes absolutte styrker er professionelle kommunikationskompetencer, handlekraft, målopfyldelse, kreativitet, et ektraordinært højt energiniveau og ikke mindst en meget positiv tilgang til omgivelserne og opgaverne. Enhver virksomhed vil have glæde af Line som konsulent."

Dorthe Duncker om Line

D.D. er professor, sprogforsker og tidligere formand for Dansk Sprognævn 

"Line Pedersen har været tilknyttet Dansk Sprognævn i en periode på 4 år. Nævnet fik i 2009 i opdrag af den daværende regering at iværksætte en sprogkampagne, som skulle højne danskernes bevidsthed om og glæde ved dansk. Det skulle ske i form af en række udadvendte sproglige aktiviteter, ikke mindst gennem de nye sociale medier, i det håb at involvere både børn og voksne mere i dansk sprog. Til denne opgave var det helt oplagt at vælge Line, og hun har varetaget hvervet som projektleder for den landsdækkende kampagne Gang i sproget med lige dele gennemslagskraft og sproglig og teknologisk kreativitet.

 
Line er skarpsindig og tænker både nyt og hurtigt – og hun bruger mange ord, men er altid værd at lytte til. Hun er handlekraftig og professionel til fingerspidserne, en retfærdig forhandler, men først og fremmest er hun i besiddelse af en forrygende iderigdom og en passende mængde stamina til at realisere de projekter, hun søsætter. Hendes sproglige tæft er et kapitel for sig, og det gør hende til en sjælden formidler, som formår at række vidt ud. Line brænder rent igennem på alle sproglige og sociale platforme."

Jacob Hvam om Line
‎J.H. er
Strategic UX and Design Director at Novicell

"Line Pedersen er en af de dygtigste eksterne konsulenter, jeg har arbejdet sammen med. Glimrende til at styre projekter, sublim sprogforståelse - og en fornøjelse at sparre kreativt med. 

Hvornår er det så, man skal give hende et ring? Umiddelbart vil jeg sige; for det meste. Pointen er, at de fleste kommunikations- og marketingprojekter vil vinde stort ved at få følgeskab af Line Pedersen. Dels er hun som antydet dygtig til at styre et projekt. Ligesom hun ikke tøver med at udfordre en opgave - gentænke én løsning. Det er fedt, men det er der naturligvis flere, der kan... på næsten samme niveau. 

Men ingen kan formentlig hamle op med Line, når det handler om at berige en formidlingsopgave. Hun er i særklasse, når det handler om at anvende sproget kreativt - bruge det som et værdiskabede værktøj. Og så kan få formentlig matche Line, når det handler om at tænke i - og eksekvere fantastisk PR. Alt i alt meget værdi, som mange skulle give sig selv chancen for at høste. Fik jeg sagt, at man bliver i godt humør at hendes selskab?"

Anders Rendtorff om Line

A.R. er Associate Partner i RelationsPeople og tidl. Head of People & Communications hos Coloplast + Vestas

 

"Line er et fænomen inden for moderne sprog. Det gælder både sproglig analyse, sprogpolitik og at skrive i praksis. Både i de gammeldags formater og samtidig helt fremme i forhold til sociale medier, blogs etc.

Ikke nok med at Line er særligt sprogligt begavet. Line er også meget humoristisk anlagt og dertil en dygtig projektleder. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Line. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger."